VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

„THREE YEARS ON THE ROAD – FREE RIDERS PIKAČ ČAKOVEC“ PARTY

Članovi udruge „Free Riders Pikač“ iz Čakovca pozivaju vas na rođendanski party povodom 3. godišnjice postojanja udruge. Druženje će se održati u subotu 11.9.2021. na čakovečkom Sajmištu.

Osim motorista i ljubitelja rock glazbe dobrodošli su svi građani. Ulazak na sajmište biti će moguć već od 10 sati ujutro, a gosti iz udaljenijih mjesta imaju i mogućnost besplatnog kampiranja. Od 14 sati časte vas besplatnim grahom, dok svirka bendova Hangar 44, Expendable band & Zibe i Kula počinje od 17.30 sati.

Udruga je registrirana 4.6.2020. godine, iako se druže već i od ranije. Ljubitelji su vožnje motociklom, putovanja, upoznavanja novih krajeva i druženja s ostalim motoristima. Pomalo avanturističkog duha, ali isto tako, njihovo srce je i humanitarno. Organizirali su volonterski prve moto
mrazove na čakovečkom Adventu, sakupljali humanitarnu pomoć za obitelj Pilić, snimili u suradnji s MUP-om i HRT centrom Čakovec – Varaždin tv prilog o sigurnoj vožnji i prometnim pravilima, obilježili Dan žena podjelom crvenih karanfila.

Održavanje susreta podržala je i čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini koja  je ustupila gradski prostor. Iz udruge zahvaljuju gradonačelnici, Turističkoj zajednici grada Čakovca, kao i direktoru tvrtke Čakom koja upravlja sajmištem, gospodinu Ivici Perhoču na pomoći i susretljivosti!
________________________________________________________________________________________________________________________
“Došlo je vrijeme da proslavimo našu treću godišnjicu. Prošle su tri godine od osnivanja “Free riders Pikač” udruge. Iza nas je puno odvoženih kilometara, posjećenih moto susreta, druženja i dobre zabave. Odradili smo i poneku humanitarku. Život na cesti bila je avantura i niz pokorenih izazova. Vrijeme je da to dobro proslavimo partijem na kojem smo mi domaćin.

Pozivamo sve bajkere i bajkerice, ljubitelje motora i rock & rolla u subotu 11.9.2021. na čakovečko Sajmište (Sajmišna ulica bb 40 000 Čakovec) da godišnjicu proslavimo, zabavimo se i izmijenimo iskustva.”