U četvrtak u Centru za kulturu posljednji koncert Rebecce Posavec prije odlaska na studij

Ovog četvrtka u Centru za kulturu Čakovec održat će se posljednji nastup Rebecce Posavec prije njezinog odlaska na studij na prestižni Glazbeni fakultet u Los Angeles (SAD). Koncert je besplatan za publiku, a sufinanciraju ga Grad Čakovec i Međimurska županija.

Najavljujući nastup gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini istaknula je da je Međimurje prepuno odličnih mladih ljudi, pogotovo onih koji se bave glazbom i pjevanjem, a Rebecca je sigurno jedna od najboljih. Dobivanje stipendije za studij u Sjedinjenim Američkim državama, potvrda je njezine izvrsnosti, ali i priznanje svim Međimurcima koji su je, prepoznavši njen talent i želju, godinama pratili i podupirali. „Koncert će biti prilika da svi zajedno Rebecci poželimo uspjeh i sreću u školovanju. Vjerujem da će ona na tome svima nama zavaliti ne samo u ovaj četvrtak, već i kad nakon završetka studija postane svjetski poznata pjevačica.“, rekla je među ostalim čakovečka gradonačelnica.

Koncert se održava u čakovečkom Centru za kulturu, a zbog epidemioloških mjera, broj mjesta je ograničen. Svi koji žele, od ponedjeljka poslijepodne besplatne karte mogu podići na blagajni Centra za kulturu Čakovec. Istaknuo je to pomoćnik direktora Turističke zajednice grada Čakovca Marijo Krčmar.

Rebecca se posebno zahvalila Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji na potpori te organizaciji ovog posljednjeg koncerta prije odlaska na studij. Sve ove godine, na svojim nastupima nastojala je dati sve od sebe, a za određeni fakultet odlučila se zbog toga što joj pruža najbolje uvjete za umjetničko napredovanje. Pozivajući publiku na koncert, zahvalila se svim Međimurcima na podršci koju su joj pružali sve godine njenog bavljenja pjevanjem te rekla da svoj rodni kraj i ljude nikad neće zaboraviti.