VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

PROVEDITE SUBOTU NA ADVENTSKOJ BICILIJADI

Adventska biciklijada je namijenjena najmlađima i njihovim obiteljima

Draga djeco, poštovani roditelji, djedovi i bake, prve subote u prosincu provedite sportsko-rekreativno prijepodne sa svojim najmilijima u Perivoju Zrinski na Adventskoj biciklijadi u sklopu Sportskog Adventa u Čakovcu.

Biciklijada je namijenjena našim najmlađim sugrađanima i njihovim obiteljima. Zajednica sportskih udruga Čakovca u suradnji s Udrugom za šport djece i mladeži i studentima Međimurskog veleučilišta pripremili su za vas kružnu biciklističku vožnju u nekoliko uzrasnih kategorija (3-4 godine, 5-7 godina i starija grupa). Na biciklijadi mogu sudjelovati djeca koja voze bicikle s pomoćnim kotačima, bicikle na guranje, bicikle bez pedala, manja djeca koju guraju roditelji u trokolicama ili oni spretniji koji su već naučili samostalno voziti bicikl.

Sve što trebate učiniti je toplo se odjenuti, ponijeti zaštitnu opremu (obavezne kacige za glavu) i ove subote, 4. prosinca se u 10 sati pojaviti na ulasku u Perivoj Zrinski iz smjera Trga Republike. Nakon odvoženog kruga po Perivoju mališani dobivaju bon za čaj, a njihovi roditelji i staratelji za kuhano vino.

U nastavku možete pogledati kako je izgledala biciklijada koju je u proljeće 2019. organizirala Udruga za šport djece i mladeži u sklopu serijala Športko.