VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

PISMA DJEDU BOŽIĆNJAKU

Draga djeco, kao što smo i obećali, došao je trenutak da nagradimo najmaštovitija pisma iz poštanskog sandučića Djeda Božićnjaka. Vaših pisama, kao i vaših želja bilo je zaista mnogo. Djed Božićnjak ih je sve pročitao i sigurni smo da će vam svima ispuniti želje. Sva su pisma prelijepa, prepuna crteža i dobrih želja. Djed Božićnjak već je na putu do vašeg doma.

Djeca imaju predivnu sposobnost pronaći veselje svugdje oko sebe i raširenih ruku prihvatiti život i sve ono što im on pruža, a nas podsjetit na ono što je u životu zaista važno; ljubav, obitlj, veselje, prijateljstvo, osmijeh…

Vilenjaci su nam donijeli pisma Klare Perhoč iz Nedelišća, Hane Hladki iz Čakovca i Lee i Vita Branilović iz Pretetinca. Pozivamo Klaru, Hanu, Leu i Vita da svoj poklon podignu u Turističkom uredu u Čakovcu, Kralja Tomislava 1.

Vilenjacima se posebno svidjelo jedno maštovito pismo, prepuno crteža od jednog malo većeg Igora koji je pokazao da i u 40. godini možemo maštati. Zato Igore navrati u Turistički ured po zasluženi poklon!

Svima želimo sretan Božić, a neka nam godina nova bude veselija, puna zagrljaja i smijeha, uz obilje zdravlja i pregršt lijepih želja!