VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE U BOKSU- BK ČAKOVEC

BK Čakovec iznimno je ponosan na dodijeljenu priliku biti organizatorima državnog natjecanja  POJEDINAČNOG PRVENSTVA HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE I KADETE U BOKSU koje će se ove godine održati u gradu Čakovcu, u dvorani Boksačkog kluba Čakovec od 6. od 8. svibnja 2022. godine.

Naime, Hrvatski boksački savez 11. travnja 2022. godine zasjedanjem Izvršnog odbora HBS-a jednoglasnom usvojenom odlukom dodijelio je izvršnu organizaciju POJEDINAČNOG PRVENSTVA HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE I KADETE u već gore spomenutom terminu.

Zbog iznimnih rezultata tijekom svog aktivnog sudjelovanja na mnogim natjecanjima, zbog 5 titula državnih prvaka u različitim kategorijama i velikog broja djece članova,  BK Čakovec ponosan je na dodijeljenu priliku biti domaćinom ovakve manifestacije te istu smatra i više nego zasluženom.

Osobni cilj, i cilj Kluba jest ovo PPH učiniti uvertirom u nadolazeća prvenstva te turnire na međunarodnoj razini jer smo jedina dvorana u Hrvatskoj ( osim boksačkog centra na Zagrebačkom velesajmu) koja ima sve predispozicije i uvjete održavanje istih. Ono što nam je prijeko potrebno jest dokazati kako je Međimurska županija i lokalna Zajednica otvorenog uma za održavanje manifestacija ovakvog tipa.

Smatramo kako bi manifestacija ovakvog karaktera uveliko doprinijela promociji i BK-a Čakovec, i boksa kao sporta te destigmatizaciji istog, ali i promociji Međimurske županije kao Regije sporta 2022. godine, samom gradu Čakovcu, turističkoj zajednici te tvrtkama koje su nam se voljne pridružiti u naumu da Čakovec pretvorimo u prepoznatljiv boksački centar.