VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Gradonačelnica Ljerka Cividini i Ivan Dečak najavili veliki koncert grupe Vatra 28.5. u Čakovcu!

Dani Grada Čakovca 2022. kreću sutra, u četvrtak, 19. svibnja, a programima, manifestacijama i događanjima za sve generacije, nikada nisu bili brojniji. Ove godine Grad Čakovec povodom svog dana sugrađankama i sugrađanima donosi čak 11 dana slavlja i više od 50 manifestacija, od 19. do 29. svibnja.

„Uz svečanosti otvorenja vanjskih bazena i dodjele nagrada najzaslužnijim pojedincima, udrugama i društvima, ali i niza evenata koji će okupiti djecu i mlade, jedan od atraktivnijih programa očekuje nas u subotu 28. svibnja kada glavnu pozornicu čakovečkog Trga Republike zauzima grupa Vatra“, rekla je uvodu gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini.

Ivan Dečak: „Jedva čekam popeti se na čakovečku pozornicu na vašem prekrasnom trgu!“

Što priprema poznati virovitički bend na sjeveru zemlje posljednje subote u svibnju, osobno je dolaskom u Čakovec najavio frontmen grupe Vatra Ivan Dečak. „Prije svega hvala na pozivu, hvala što ste se odlučili za nastup Vatre za dane svog Čakovca. U zadnjih nekoliko tjedana nastupili smo u niz gradova koje vode žene i moram priznati da su mi ti koncerti ostali u odličnom sjećanju, tako da apsolutno vjerujem da će isto tako biti u Čakovcu 28.5. od 21 sat, na vašem prekrasnom trgu. Jedva čekam da se popnemo na pozornicu i vidimo sa svima s kojima se nismo vidjeli u Čakovcu više od dvije godine, ali upoznamo i neke nove ljude. Vidimo se!“, jasan je bio Dečak.

Trg Republike bit će premalen za sve koji će htjeti biti dio „vatrene“ atmosfere!

„Čakovec i Međimurje jedva su dočekali manifestacije i događaje uživo, okupljanja i druženja nakon pandemije, a još kada im pripremamo odličan koncert i svirku uživo, znam da će Trg Republike biti premalen za sve koji će htjeti biti dio vatrene atmosfere“, naglasila je čakovečka gradonačelnica te poželjela Dečaku dobrodošlicu u Čakovec, gdje su ga obožavatelji s veseljem dočekali i pozdravili. Frontmen je u ime Vatre i Grada Čakovca pozvao sve željne odličnog koncerta i zabave da kraj svibnja provedu u Čakovcu te 28.5. od 21 sat uživaju u odličnoj atmosferi uz poznate i nove hit pjesme s njihovog desetog albuma.