VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Zaključite ljeto 3FF festivalom!

Festivalsko ljeto još uvijek traje u Perivoju Zrinski!

Ove godine bez pandemijskih ograničenja, šesti po redu 3FF festival vraća se u park.

Udruga mladih 3FF i Centar za mlade Čakovec pobrinuli su se da Perivoj Zrinski ponovo odzvanja u ritmovima kvalitetne alternativne glazbe.

Ispod zidina Starog grada očekuje vas prava glazbena poslastica.

U petak, 2. rujna festival otvara čakovečki bend Revirgin koji nam donose pravo osvježenje za početak festivala. Dvojac koji se počeo probijati na hrvatskoj sceni svoj žanr opisuje kao eksperimentalni synth pop-rock/post punk.

Nakon njih slijede opet domaći dečki, čakovečki atmosferični post metal bend Emphasis.
Za zagrijavanje plesnih cipela pobrinut će se sub reggae bend Antenat, dok će vrhunac večeri obilježiti Bas i Stega s pravim glazbenim mixom duba, funka, jazza, rocka i latino glazbe koji će vas zajedno s Antenatom rasplesati do zadnjeg atoma snage.

Nakon plesnog petka očekuje vas prava punk subota!

Subotnju večer otvara varaždinski punk bend BKD, a nakon njih u punk ritmovima zasvirat će i jedan od najdugovječnijih čakovečkih bendova – Bakterije. Kultni šibenski hardcore punk bend Nula nakon nedavnog reuniona zatresti će pozornicu 3FF-a. Nakon njih slijede zadarski pankeri Alergija koji su na sceni još od davne 1994. Festival će zaključiti jedan od najistaknutijih punk bendova nove generacije zagrebački četverac Šank?!

Dobre energije i žestokih ritmova sigurno neće nedostajati ni na ovom izdanju festivala, stoga rezervirajte vikend za 3FF!

Vidimo se na plesnom podiju u “jezeru” čakovečkog Perivoja Zrinski 2. i 3. rujna!