POSJETITE FESTIVAL MLADOG VINA

Stiglo je vrijeme za Mlado Međimurje!

Početak studenog idealno je vrijeme za Mlado Međimurje. Deset međimurskih vinarija je i ove godine na tržište izbacilo Mlado Međimurje, novo mlado vino iz berbe 2022. Mlado Međimurje je nježno, živahno i atraktivno vino. Karakterizira ga lagani okus, niski alkohol, vrlo intenzivan i privlačan miris te lepršava svježina. 

U petak 4. studenog od 20:00 do 24:00 sata te u subotu 5. studenog od 17:00 do 24:00 sata posjetite Festival mladog vina u „Starom pasažu“ u Čakovcu. Svoja mlada vina će predstaviti obitelji Cmrečnjak, DK – Dvanajščak Kozol, Horvat, Jakopić, Kocijan, Kunčić, Medenjak, Munđarov Breg, Preiner i Štampar. Osim vrhunskih vina očekuje vas zabavni glazbeni program te slatko-slane delicije.

Projekt Mlado Međimurje su pokrenuli mladi međimurski vinari koji su, prvi u Hrvatskoj, odlučili kupcima ponuditi mlada vina. Na taj su se način pridružili svjetskim vinskim regijama, posebice onima u Austriji i Francuskoj gdje se odabrana mlada, buteljirana vina nude na tržištu samo dva do tri mjeseca nakon berbe. Specifičnost ovog projekta su i sami autori vina koji su redom mladi i ambiciozni pripadnici druge generacije vinara koji uspješno nastavljaju obiteljsku tradiciju proizvodnje vina.

Posjetite Festival mladog vina jer će mlada vina osvježiti vašu svakodnevicu