VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Besplatne radionice “Relax Kids” i “Zvučna Gong kupka – Gnothi Seauton” u zgradi Scheier

Kristina Gita Kavran ovim je prostorima poznata po svom bogatom stvaranju na području glazbe, slikarstva i pisanja, no iza nje je i 15 godina iskustva u terapijskom radu s djecom i odraslima.

Za kraj godine odlučuje se za još jedan humanitarni korak te pod vlastitim vodstvom, u subotu 3. i nedjelju 4. prosinca, u sklopu Adventa u Čakovcu, u zgradi Scheier organizira besplatne radionice “Relax Kids” i “Zvučna Gong kupka – Gnothi Seauton”. Cilj oba programa je pokušati djeci i odraslima pomoći da se u ovakvim zahtjevnim vremenima opuste i riješe stresa.

Program “Relax Kids” diljem svijeta se dokazao kao jako uspješan i efikasan, a provodi se u 7 koraka kroz koje djeca uče kako se umiriti, fokusirati i opustiti. Program će se provesti u subotu 3. prosinca u dva termina: za djecu od 4 do 6 godina u trajanju 9:00 – 9:45 i za djecu u dobi od 7 do 10 godina u trajanju 11:00 – 12:00 sati.

Program “Zvučna Gong kupka – Gnothi Seauton” je radionica gdje ćete se uz raskošne zvukove i vibracije odmoriti od svega – vlastitih glasnih misli, tuđih očekivanja, briga, buke, gužve, nervoze, agresivnosti, užurbanosti i napetosti. Radionica bit će održana u nedjelju 4. prosinca od 15:00 do 16:30 sati, a druga od 17:00 do 18:30 sati.

Radionica su besplatne, ali je potrebna prethodna najava na broj 099 5175 662.
Uz ove dvije vrste radionice, održat će se i drugi set – u subotu, 17. prosinca i nedjelju 18. prosinca, također po programu “Relax Kids”, dok u drugom danu na red dolaze i radionice “Konstelacije”.