VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

ČESTITKE ZA SLUČAJNE PROLAZNIKE U SRCU GRADA

Predivna božićna poruka Humana Nove rastopiti će vam srce

Tijekom cijelog čakovečkog Adventa 2022. duh dobrote prožima naš grad. Uoči Badnjaka i Božića bliskost i toplinu blagdana s vama želi podijeliti i Socijalna zadruga Humana Nova iz Čakovca. Tvrtka poznata po pružanju prilike i zapošljavanju osoba s invaliditetom i drugih društveno marginaliziranih skupina daruje tridesetak čestitki koje će u petak, 23.prosinca postaviti na božićnim drvcima uzduž središta grada. Njihovi vrijedni djelatnici žele vas razveseliti čestitkama koje su sami izradili i uljepšati ove dane sljedećom porukom.

-Blagdani su često puni lijepih želja koje dijelimo jedni drugima. Da nam novu godinu uz zdravlje obilježi više tolerancije i društvene odgovornosti, čakovečkim prolaznicima žele tajni čestitari. Pronađite i vi lijepe želje u šetnji Čakovcem!

Ukoliko danas prolazite gradom i naiđete na jednu od čestitki namijenjenih slučajnim prolaznicima uzmite je i slobodno je ponesite. Sigurno će biti jedan od najljepših božićnih ukrasa i poruka koje ste primili. Svojim primjerom Humana Nova nas uči da su male stvari i geste najvažnije i vjerujemo da će vas njihova čestitka razveseliti i rastopiti srce.