VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

NABRUSITE KLIZALJKE

U utorak započinju „Zimski sportski praznici“ na čakovečkom klizalištu

Turistička zajednica grada Čakovca i gradska Zajednica sportskih udruga suorganizatori su projekta „Zimski sportski praznici“ koji započinje u utorak, 27.prosinca. Tako će se i po završetku čakovečkog Adventa 2022. nastaviti programi na klizalištu koji su i dosada privukli veliki broj zainteresiranih, posebice Program asistencije u osnovama klizanja. Prema riječima direktora čakovečke Turističke zajednice Filipa Horvata želja je da se svojevrsna besplatna škola klizanja nastavi i dalje.

-Više smo nego zadovoljni programom koji je za svaku pohvalu provela Udruga sportske rekreacije Urbani sportovi i zato želimo svima koji rade prve klizačke korake dati dodatnu mogućnost da ih učine pod stručnim nadzorom. Zbog toga ćemo korisnicima ovog programa svakodnevno osigurati pomoć troje iskusnih kineziologa pod vodstvom prof. Željke Sirc Podgorelec, rekao je Horvat.

„Zimski sportski praznici“ na čakovečkom će klizalištu trajati od 27. do 30.prosinca 2022. i od 2. do 5.siječnja 2023.godine, svakodnevno od 9 do 12 sati. Termini su podijeljeni u tri ture od 9.00 do 9.45, od 10.00 do 10.45 i od 11.00 do 11.45 sati. Korištenje klizališta i najam klizaljki u tom periodu biti će, kao i dosad, besplatan, a dežurne kineziologe prepoznati ćete po posebnim markerima.