VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

VELIKA ZAVRŠNA GALERIJA

FOTO Predivne slike čakovečkog Adventa 2022. 

Jučerašnjim Božićnim koncertom Ženske vokalne skupine KUU Veseli Međimurci i Županijskog tamburaškog orkestra “Stjepan Bujan – Stipić” završeni su programi čakovečkog Adventa 2022. Predivno uređen i okićen grad privukao je na ulice i trgove veliki broj naših sugrađana i gostiju koji su sa zanimanjem pratili raznovrsne sadržaje ovogodišnjeg Adventa. Odazivom i atmosferom zadovoljan je i direktor Turističke zajednice Grada Čakovca Filip Horvat.

Zahvaljujem svima koji su bili dragi gosti čakovečkog Adventa 2022. i nadam se da su uživali u njegovoj atmosferi, ambijentu i programima. Veliko hvala i svim njegovim sudionicima koji su punim srcem prezentirali vlastitu kreativnost i visoku kvalitetu svojeg rada. Veseli veliki broj lijepih riječi upućenih na adresu naše Turističke zajednice i Grada Čakovca te ćemo nastaviti činiti sve da ih opravdamo budućim programima. Puno smo pažnje posvetili i primjedbama naših sugrađana te ćemo, u skladu s njihovim željama, promijeniti i nadopuniti sve što bude potrebno. Osobno me raduje što smo predstavili čakovečku Gastro rutu kao naš novi turistički proizvod koji će i nadalje imati važnu ulogu u promociji visokih dometa naše enogastronomije. Svim našim sugrađanima, kao i gostima našeg predivnog grada želim sretne i vesele blagdane i radujem se budućim susretima, poručio je Horvat.

Iako je adventska programska knjižica zatvorena, još sutra traje humanitarna akcija Kutak dobrote koju, u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Čakovcem, provodi čakovečki Crveni križ. Već prvog dana u nju se uključio veliki broj naših sugrađana koji su donirali igračke, plišance i dječje knjige za male štićenike Crvenog križa, a svi koji to planiraju učiniti svoju donaciju mogu predati i u četvrtak, 29.prosinca od 11 do 14h.