VELIKA ZAVRŠNA GALERIJA

FOTO Predivne slike čakovečkog Adventa 2022. 

Jučerašnjim Božićnim koncertom Ženske vokalne skupine KUU Veseli Međimurci i Županijskog tamburaškog orkestra “Stjepan Bujan – Stipić” završeni su programi čakovečkog Adventa 2022. Predivno uređen i okićen grad privukao je na ulice i trgove veliki broj naših sugrađana i gostiju koji su sa zanimanjem pratili raznovrsne sadržaje ovogodišnjeg Adventa. Odazivom i atmosferom zadovoljan je i direktor Turističke zajednice Grada Čakovca Filip Horvat.

Zahvaljujem svima koji su bili dragi gosti čakovečkog Adventa 2022. i nadam se da su uživali u njegovoj atmosferi, ambijentu i programima. Veliko hvala i svim njegovim sudionicima koji su punim srcem prezentirali vlastitu kreativnost i visoku kvalitetu svojeg rada. Veseli veliki broj lijepih riječi upućenih na adresu naše Turističke zajednice i Grada Čakovca te ćemo nastaviti činiti sve da ih opravdamo budućim programima. Puno smo pažnje posvetili i primjedbama naših sugrađana te ćemo, u skladu s njihovim željama, promijeniti i nadopuniti sve što bude potrebno. Osobno me raduje što smo predstavili čakovečku Gastro rutu kao naš novi turistički proizvod koji će i nadalje imati važnu ulogu u promociji visokih dometa naše enogastronomije. Svim našim sugrađanima, kao i gostima našeg predivnog grada želim sretne i vesele blagdane i radujem se budućim susretima, poručio je Horvat.

Iako je adventska programska knjižica zatvorena, još sutra traje humanitarna akcija Kutak dobrote koju, u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Čakovcem, provodi čakovečki Crveni križ. Već prvog dana u nju se uključio veliki broj naših sugrađana koji su donirali igračke, plišance i dječje knjige za male štićenike Crvenog križa, a svi koji to planiraju učiniti svoju donaciju mogu predati i u četvrtak, 29.prosinca od 11 do 14h.