VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

IZBOR NAJLJEPŠEG ADVENTA U HRVATSKOJ

Lajkajte i podržite čakovečki Advent 2022. na FB stranici portala gradonacelnik.hr

Portal gradonacelnik.hr drugu godinu zaredom na svojoj FB stranici provodi izbor Najljepšeg adventa. Među 53 hrvatska grada i 19 općina čakovečki Advent 2022. uvršten je u kategoriju velikih gradova. Uz Čakovec tu su još Bjelovar, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar. Izbor se provodi i među srednjim i malim gradovima te općinama. Prošle godine u ovaj se izbor uključilo oko 1,3 milijuna posjetitelja portala te je, prepoznajući potencijal i vrijednost ovog projekta, ove godine pokroviteljstvo preuzelo Ministarstvo turizma i sporta.

O najboljima u svakoj kategoriji odlučuju isključivo čitatelji portala svojim lajkovima. Na FB stranici gradonacelnik.hr abecednim su redom poredane fotografije svih gradova i općina uvrštenih u ovaj projekt, a svojim lajkom ispod objave dajete glas onom adventu koji vam se najviše sviđa. Priznaju se samo lajkovi ispod objava na FB stranici gradonacelnik.hr, ne i na sheranim objavama. Ove će se godine najbolji proglasiti u ukupno 4 kategorije, a titulu pobjednika brane Osijek, koji je trijumfirao među gradovima te Općina Jesenice koja je odnijela pobjedu u kategoriji općina.

Veseli nas što je čarobnoj atmosferi čakovečkog Adventa 2022. odano priznanje uvrštavanjem u ovaj izbor i pozivamo vas da se svojim lajkom ispod objave s fotografijama našeg predivno okićenog i uređenog grada na FB stranici gradonacelnik.hr pridružite svima koji će lijepe dojmove iz Čakovca još dugo nositi u svojim srcima.