VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

Čakovec Burger Weekend 2023.

Ovaj vikend pravi je razlog za posjetiti Trgu Republike u Čakovcu na koji se vraća Burger Weekend.

Posjetitelji će u tri dana moći probati burgere poznatih čakovečkih chefova Marka Palfija i Matije Bogdana te Mate Jankovića koji dolazi u goste sa svojim Institutom za burgere. 

Osim lokalnih chefova, na  Čakovec Burger Weekend vraćaju se i prošlogodišnji pobjednici festivala- ekipa Bistro Funk iz Novog Sada sa svojim burgerom How High koji je prošle godine, prema mišljenju posjetitelja, bio najbolji. Pridružuje nam se i ekipa Bastards iz Murske Sobote te Laganini i Škartoc ljubavi iz Čakovca.

Od petka, 5. svibnja u 11.00 sati, do nedjelje, 7. svibnja na Trgu Republike, osim što će se jesti burgeri, između ostalih nastupati će Dino Dvornik Tribute Band, Songkillers, DJ Phat Phillie te legenda hip hop kulture, američka umjetnica i pjevačica Bahamadia i DJ Eric Eclipse Winn

Održat će se i natjecanje u jedenju ljutih burgera u nedjelju u 16 sati, a dva sata nakon toga proglasit će se najbolja burger kućica festivala. Kao novitet ove godine predstavili su biorazgradivu ambalažu i višekratne čaše.