Otvoren je drugi po redu Burger Weekend Čakovec

Trodnevni Burger Weekend otvoren je točno u podne, a prve ljubitelje burgera pozdravio je direktor Turističke zajednice grada Čakovca, Filip Horvat.

Na Čakovec Burger Weekend vratili su se prošlogodišnji pobjednici festivala- ekipa Bistro Funk iz Novog Sada sa svojim burgerom How High, Institut za burgere Mate Jankovića, moći ćete probati i burgere poznatog chefa Marka Palfija te burgere Čakovečkog Laganini bara.  Ove godine pridružila nam se i ekipa Bastards iz Murske Sobote, Škartoc ljubavi iz Čakovca te Food Anarchy Matije Bogdana

Uz ukusne burgere ide vrhunsko pivo te nas tako uz ostalu bogatu ponudu pića očekuje i točeni Helles, koji je ekipa iz The Garden Brewery, skuhala samo za ovu prigodu (još laganije, svježije i elegantnije pivo koje vuče na lager!).

Osim bogate ponude jela i pića, za sve posjetitelje pripremljen je bogat program Danas će tako glazbom posjetitelje zabavljati DJ Sladoled, dok u 21:00 sati počinje nastup Dino Dvornik Tribute Banda. Sutra u subotu, 6. svibnja s početkom u 19.00 sati nastupa legenda hip hop kulture, američka umjetnica i pjevačica Bahamadia, a u 21.00 sat Songkillersi, dok će nas tokom dana, od 11.00 sati, zabavljati DJ Sladoled te DJ Eclipse.

U nedjelju nastupa DJ Phat Phillie, a u 10.00 sati održava se košarkaški program za najmlađe – djevojčice i dječake do 11 godina, slijedi natjecanje u gađanju trica i natjecanje u jedenju ljutih burgera, dok će u 18.00 sati biti proglašena najbolja burger kućica.

Vidimo se!