VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec 25 godinu za redom organizator je međunarodnog teniskog turnira za juniore i juniorke do 16 godina uvrštenog u kalendar TENNIS EUROPE.

Turnir nosi naziv Marin Šuica junior open u spomen na našeg igrača i jednog od ponajboljih juniora u Hrvatskoj i svijetu.

Turnir je najznačajniji teniski turnir tog uzrasta u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi. Ove godine na turniru će sudjelovati više od 120 natjecatelja iz SAD-a, Kanade, Poljske, Češke, Italije, Ukrajine, Slovenije, Slovačke, Austrije, Bosne i Hercegovine, Kazahstana, Švedske, Mađarske, Rumunjske, Kosova, Njemačke i Hrvatske, a očekuje sve veliki broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva.

Turnir će se održati od 26. lipnja do 1. srpnja na terenima kluba u Čakovcu. Susreti glavnog turnira na rasporedu su svakog dana, od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, a za subotu je predviđeno održavanje finalnih susreta i proglašenje pobjednika.