VISIT ČAKOVEC

Turistička zajednica grada Čakovca

Za vas trenutno preuređujemo stranicu. Hvala na razumijevanju!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Turistička zajednica grada Čakovca ima dugogodišnje iskustvo organiziranja manifestacija. Tijekom godine organizator je sljedećih manifestacija i akcija: Međimurski fašnik, Dan Grada Čakovca, Antunovsko proštenje, Porcijunkulovo, Jesenska rapsodija u Čakovcu, Advent u gradu Zrinskih te doček Nove godine.

Organizator je brojnih događanja i koncerata na području grada Čakovca, redovito se pojavljuje na sajmovima diljem Hrvatske, izdavač je mnogih promotivnih materijala te davatelj informacija turistima i građanima.

Turistička zajednica ima predsjednicu koja je zakonski zastupnik, pomoćnika direktora, stručnog suradnika te administrativnog referenta. Pripada sustavu Hrvatske turističke zajednice s Glavnim uredom u Zagrebu. Postoji dobra suradnja s Ministarstvom turizma, Institutom za turizam Zagreb, Gradskim poglavarstvom grada Čakovca, Međimurskom županijom te s ostalim gradskim i županijskim institucijama, dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, udrugama i KUD-ovima.

Financiranje Turističke zajednice Grada Čakovca i Turističkog ureda obavlja se prema Zakonu o turističkim zajednicama i članarinama, te prema Zakonu o boravišnoj pristojbi. Ostali iznos prihoda čine sredstva iz proračuna Grada te sredstva sponzora, donatora i projektne aktivnosti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]